TEČAJ VAROVANJA ZA VAŠE PARTNERJE IN VAS

TEČAJ VAROVANJA ZA VAŠE drage PARTNERJE IN VAS

Ste eden izmed tistih žen, punc, možev, partnerjev ali prijateljev, ki ne plezate in greste v plezališče varovati vaše najdražje in ne veste ali delate prav ali ne? Potem je ta tečaj pravi za vas. Vaši partnerji z veseljem vidijo, da ste VI suvereni in bi radi varovali brezhibno, varno in bili ob tem še sproščeni in doživeli čudovit plezalni dan z vašimi najbližjimi. Tukaj smo mi, da vam pomagamo! Kako? Na tečaju, ki traja le nekaj uric, se boste:

  • naučili osnovnih prijemov rokovanja z varovali, predvsem z GRI GRI, in to tudi z najnovejšim GRI GRI 3 in GRI GRI+, ki je namenjen za varovalce-začetne

  • naučili se boste osnovnih vrvnih tehnik navezovanja

  • naučili se boste preverjanja svojega partnerja

  • naučili se boste osnovnih komunikacijskih veščin

  • naučili se boste varovati na tope-rope in varovanja plezanje partnerja v vodstvu

  • naučili se boste dinamičnega varovanja v primeru padcev

  • naučili se boste tudi osnovnih plezalnih tehnik, če vas slučajno kakšen dan zamika plezanje.

 

Kdaj in kje?

Tečaj poteka v naravnih plezališčih po Sloveniji, lokacije so objavljene glede na vreme in letni čas. Trajanje tečaja je 1 dan, vsaj 6 ur.  Tečaj organiziramo ob sobotah in nedeljah. Tečaj je izvedljiv tudi za večjo skupino, maksimalno 4 tečajniki na trenerja oz. vaditelja. Tečaj se organizira večkrat letno - jeseni, pozimi in spomladi.

Aktualni tečaj

Datum bo objavljen kmalu. V Avgustu ali Septembra bo možno le po dogovoru.

Cena

40 €, v ceno je  vključena plezalna opremo kot so varovala, kompleti in plezalna vrv.  Vso ostalo opremo kot so plezalniki, pas in mg vrečka si poskrbite sami.

 

Plačilni pogoji in prijava

Ob prijavi je potrebno plačilo računa, ki ga pošljemo po mailu,  nakazilo pa uredite na TRR  vsaj 2 dni pred pričetkom tečaj.

©2018 KBecan Climbing coaching. All rights Reserved.

Klemen Becan

Partizanska cesta 2

1381 Rakek, Slovenia

phone: +386 40 233 225